Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Győzött Mezőkövesden a címvédő

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Az első fél órában három gól is esett, a címvédő elvitte a pontokat Mezőkövesdről.


Galéria a facebook oldalon!

 

Mezőkövesd Zsóry FC - Budapest Honvéd 1-2 (1-2)

Mezőkövesd, 1300 néző, vezette: Bognár (Albert, Medovarszki)

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó - Farkas, Hudák, Katanec, Szalai - Iszlai, Tóth B. (Novák, 78.) - Cseri (Koszta, 59.), Misák (Bognár, a szünetben), Vadnai - Drazsics. Edző: Kuttor Attila

Budapest Honvéd: Gróf - Bobál D., Kamber, Baráth - Ikenne-King, Holander (Kukoc, 71.) - Heffler, Gazdag, Májer (Tömösvári, 62.) - Eppel (Danilo, 86.), Lanzafame. Vezetőedző: Supka Attila
gól: Tóth B. (21.), illetve Eppel (12.), Lanzafame (25.)

Az első félidőben kiugratásokkal próbálkozott a Mezőkövesd Zsóry és ezzel sikerült is meglepni az ellenfelet, a jobb szélen Farkas, középen, illetve bal oldalon Drazsics többször eljutottak a 16-oson belülre. A hatodik percben például Farkas került ziccerbe, de nem jutott lövésig, majd Drazic előtt adódott nagy helyzet, de nem használta ki. A 10. minutumban Farkas indította volna a támadót, kicsit hosszúra sikerült a passz. Aztán a semmiből gólt szerzett a Honvéd, egy bal oldali szabadrúgásba Eppel ért bele, s ennyi elég is volt a vezetéshez.
A 21. percben Drazsicsot löktél föl a 16-os előterében, a szabadrúgást Tóth Bence végezte el, szépen a bal felső sarokba lőtte a labdát. Szinte azonnal jött a válasz, egy eladott labdával Lanzafame gyalogolt be a 16-oson belülre, s ellőtte a labdát Dombó mellett. Négy perccel később Drazsics csukafejese ment mellé. Szűk tíz percig nem forogtak veszélyben a kapuk, majd Cseri és Drazsics összjátékába csúszott hiba, utóbbi ziccerben kaphatta volna vissza a labdát. A 39. percben megint egy védelmi hiba folytán került helyzetbe a Honvéd, de Szalai a gólvonalról ki tudta vágni a labdát, a szöglet után pedig Lanzafame fejese ment fölé. A hajrában még Bobálnak volt egy távoli lövése, amelyet fogott Dombó, majd Eppel is megdolgoztatta egy szintén távoli lövéssel. A 44. percben Drazsics 10 méterről lőtte fölé a labdát.
A második játékrészben nem nagyon akadt veszélyes kövesdi helyzet, beadások voltak, főleg vadnai oldaláról, de kapura lövésig elvétve jutott a kövesdi csapat. A játékrész elején Gazdag ollózott fölé, majd ugyanő 25-ről eresztett meg egy lövést, fölé. Az 57. percben Lanzafame lapos lövése pattant meg egy kövesdi lábon és éppen csak elkerülte a kövesdi kaput. Negyedórán keresztül gyűrték egymást a csapatok, amikor Vadnai lövését fogta Gróf, a szöglet után pedig a fejes fölé szállt. Az utolsó tíz perc tartogatott még lehetőségeket, Lanzafamenek volt még egy fölé tartó labdája, illetve Drazsics maradt le egy beadásról. A játékvezető hat percet hosszabbított, ebbe belefért még Gazdag ziccere, de a jobbról érkező beadás után eltörte a labdát. Az utolsó mozzanat Bognár szabadrúgása volt, ami a sorfalról kipattant, s véget is ért a találkozó.

mti/kövesdisport

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila