Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Kevés helyzet, három gólos Fradi-győzelem

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Már fütyültek a szurkolók, mikor vezetést szerzett a Ferencváros. Kevés helyzetet hozó mérkőzést nyert biztosan a fővárosi csapat.

 

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 3-0 (1-0)

Groupama Aréna, 8375 néző, v.: Solymosi

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics G., Otigba, Blazic, Botka - Szpirovszki, Leandro, Paintsil - Varga R. (Koch, 82.), Böde (Georgijevic, 86.), Moutari (Nagy D., a szünetben). Vezetőedző: Thomas Doll

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó - Farkas, Hudák, Katanec, Vadnai - Cseri, Mlinar (Misák, 65.), Iszlai, Bognár - Koszta (Lázár, 64.), Drazic. Vezetőedző: Kuttor Attila

gólszerzők: Böde (32.), Varga R. (50.), Georgijevics (87.)

Már a 13. másodpercben megvolt az első kapura lövés, Farkas lapos lövését ölelte föl Dibusz Dénes, a ferencvárosi kapusnak az ötödik percben is akadt dolga, akkor Bognár szabadrúgását kellett kiütnie. Az első fél órában jól játszott a Mezőkövesd, Drazsicsot jól játszották meg a többiek, a középpálya is aktív volt, bár nagy helyzetig nem sikerült eljutni, igaz, Koszta elé elég gyanúsan lépett be Otigba a 16-oson belül. Már éppen füttykoncertbe fogott a hazai tábor, amikor egy előre vágott labdát fejeltek vissza a kövesdi védők, majd a helyükre érkező visszaívelésre rástartolt Böde, s a kapuig gyalogolt a labdával, Dombó nem tudott hárítani. Pár perc múlva Cseri távoli lövése szállt fölé, a 37. percben pedig Lovrencsics lőtt nagyon mellé.

A szünet utáni perceket megnyomta a hazai csapat, hogy minél hamarabb belőjék a második gólt. Ez sikerült is és ismét kellett hozzá a szerencse, Egy bal oldalról érkező beadást Dombó ütött Böde fejére, onnan a felső lécre pattant a labda, az érkező Varga pedig a kipattanót a kapuba fejelte. Ebben a félidőben már jobban játszott a Ferencváros, elöl nem sikerült helyzetet kialakítani, igaz, a hazai csapat rúgta a szögleteket és nyomást gyakorolt, de nem akadt sok helyzete. A 60. percben említhető az a szituáció, amikor éles szögből leadott lövést védett Dombó.

A hajrában a Kövesd próbálkozott a szépítéssel, jöttek a szögletek, az egyik nyomán Hudák fejesét fogta a kapus. A kegyelemdöfést Georgijevics adta meg, egy ellentámadás után Vadnai becsúszva szerelt a 16-oson belül, de a labda pont a zöld-fehérek támadója elé került és megszerezte első ferencvárosi találatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila