Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Végig tapadni a Tatabányára

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

A szerdán a Veszprémet legyőző Tatabánya érkezik Kövesdre.

 

Nagy bravúrt hajtott végre a grundfos tatabánya, amely hét közben legyőzte a Veszprém csapatát, amely az utóbbi tizenöt évben nem kapott ki a szegeden kívül más csapattól. Buday Dániel, az MKC edzője azt mondta, meg szeretnék nehezíteni a kék-fehérek dolgát.

- Ellenfelünk tekintélyt parancsoló eredményt ért el szerdán, ami több éves munka eredménye. Fáradtabban, de feldobottabban, nagy önbizalommal érkezhetnek ide amellett, hogy minden poszton komoly játékerőt képviselnek. Hogy azonban Vladan Matics nyilatkozta, nem vesznek bennünket sem félvállról. Mi mindent meg fogunk tenni, hoyg megnehezítsük a dolgukat, hogy jó játékkal rukkoljunk elé és száz százalékot adjunk ki magunkból. Aztán meglátjuk, ez mire lesz elég. A bajnokság hosszú, előfordulhat bármi - mondta Buday Dániel.

Az MKC edzője szerint bele kell állniuk a meccsekbe, s mindent megtenni azért, hogy pontot szerezzenek. Most az ellenfél az esélyesebb, ki lehet kapni tőlük, de nem mindegy, hogyan, az a cél, hogy hazai környezetben megszenvedjen az ellenfél, ha pontot akar elvinni.

Az MKC keretéből Tóth Koppány továbbra sem tudja vállalni a játékot, napokon belül eldől, hogy sérülése mikorra jöhet rendbe. A többiek rendelkezésre állnak, kiegészülve fiatalokkal.

- Egy bravúrt hibátlan játékkal lehetne elérni, akkor elbizonytalanítható a riválisunk. Szükség lesz frissességre, minél kevesebb technikai hibára, a visszarendeződések pontosságára, jó védekezésre, s amögött jó kapusteljesítményre. Ahogyan telik az idő, őket nyomhatja a pontszerzési kényszer, ehhez nekünk végig tapadni kell rájuk - fejtette ki Buday Dániel.

A Tatabánya is vesztett pontot idén, hiszen döntetlent játszott Egerben. Ugyanakkor ebben az MKC edzője szerint szerepet játszottak sérülés miatti hiányzások. Most az MKC is felkészült becsülettel, s nem föltett kézzel fog pályára lépni, s hatvan percen keresztül kiadnak magukból mindent, hogy kiszolgálják közönségüket.
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila