Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Vasárnap rangadó az Eger ellen

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Buday Dániel szerint megvan a hév, az akarat a csapatban, már csak jó hangulat kell az Eger ellen.

 

- Hogy készültünk a héten?

- Sok edzéssel, sok videóval és megbeszélésekkel. Az elmúlt mérkőzések alapján úgy éreztem, hogy javult a játék, javult a formánk. Sajnos sérülések hátráltatták a munkát, de kezdenek visszatérni a játékosok. A srácok száz százalékkal, teljes odafigyeléssel dolgoztak. Szombaton rövid videó és edzés volt, felkészültünk, de ezt a vasárnap mutatja meg.

- A hét közben kiesett Tóth Koppány, vele mi a helyzet?

- Kényes helyzet. Két kapusunk volt, s egy kapussal nagyon nehéz belevágni a mérkőzésbe, egyelőre ezt a meccset kisegíti egy ifi játékos Pelyhe Patrik. Koppánynál nem tudjuk még a pontos diagnózist. Ha a legrosszabb történik, valakit igazolni kell.

- Szerepet kap más utánpótlás játékos is?

- Szabó Dani is a keretben lesz, ő is ifista, nála is érvényes az, amit korábban mondtam, hogy megelőlegezett bizalom, alázattal dolgozniuk kell érte, hogy oda kerüljenek. Tizennégy felnőtt játékosunk van, nekik kell megoldani, ne az ifisták segítsenek ki bennünket. Most 13 játékoson van a teher, ha tudnak segíteni a még fiatalabbak, az jó dolog. Jövő hónapban lesz egy hosszabb időszak mérkőzés nélkül, akkor nézünk játékost, aki tud segíteni.

- A mérkőzés rangadóságát mennyire érzi át a csapat?

- Aki sportra adja a fejét, az ilyen mérkőzésekért él, edz, ezeket várja. Ezeken van az a hangulat, stressz, nyomás, amiért érdemes ezt a játékot űzni. Bízom abban, hogy a fiatal játékosokat nem nyomja agyon a teher, igyekeztük levenni róluk ezt, hiszen ez is csak egy mérkőzés a bajnokságból. Remélem, hogy fegyelmezetten, jól küzdve, bátran, s könnyedén játsszunk.

- Milyen idei Eger?

- Nehéz megítélni a csapatokat. Nekünk is eddig nehéz meccseink voltak, közülük három is idegenben. Az első Cegléd elleni találkozón még érezhető volt, hogy új ez a légkör. Az Eger is Veszprémmel, Szegeddel játszott, s otthon a Tatabányával. Jó csapat, tapasztaltak, de nem verhetetlenek. Erősségük, hogy régóta együtt van a mag, többen tíz éve nb1-ben játszanak, rangadókat játszottak, sokat megéltek.

- Nekünk mi lehet az erősségünk?

- Mérkőzésről mérkőzésre jobban játszunk, megismerjük egymást, lendületben vagyunk, van hév, akarat. Előny lehet a hazai pálya, bízom abban, hogy a közönség ugyanazt a hangulatot megteremti nekünk, mint a Budakalász ellen. Utána a srácokon a világ szeme, képesek-e itt is győzelmet aratni. Mindenkinek hozzá kell tenni a magáét, az alapelemekben nem szabad hibázni. Gondolok itt a száz százalékos ziccerekre, hetesekre, a technikai hibákra, létfontosságú, hogy minimálisra csökkentsük a hibákat.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila