Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Sárosi bemutatkozott a felnőttek között

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Tizenöt gólos MKC-vereség Szegeden, Sárosi Balázs góllal debütált az NB I-ben.


Fotó: MOL Pick Szeged facebook oldala

MOL-PICK Szeged - Mezőkövesdi KC 40-25 (20-13)
Szeged, 1000 néző Vezette: Rontó, Szanyi.
MOL-PICK Szeged: Alilovic - P. Rodríguez 3, Balogh 4, Canellas 1, Gaber 2, Bodó 2, Sigurmannsson 6 (3). Csere: Sego (kapus), Henigman 3, Blazevic 1, Zsitnyikov 4, Bombac 2, Kaspárek 5, Sostaric 4, Sunajko 3, Tóth J. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Mezőkövesd: Pásztor - Jancsó 1, Stankovic 4, Martins 3, Dávid 3, Kovács B. 3, Menyhárt 1. Csere: Tóth K. (kapus), Zelei 2, Jóga 1, F. Krivokapics 3 (1), Horváth 2, Sárosi 1 (1). Vezetőedző: Buday Dániel.
Hétméteres: 3/3, ill. 4/2

Kiállítás: 4, ill 6 perc

Jól tartotta magát az MKC a szegediek otthonában, hiszen 7-7-if fej-fej mellett haladtak a csapatok. Néhány perc alatt kisebb előnyt sikerült összehozniuk a hazaiaknak, s egy emberhátrányt, valamint két rossz lövést is túlélt a Kövesd, s 10-9-ig tapadt ellenfelére. A huszadik perc tájáig maradt szoros az eredmény, majd a címvédő ötgólos előnyt alakított ki pár perc alatt. A szünetre hétgólos különbséggel mentek a csapatok. Fordulás után beragadt a Kövesd, tíz percig nem sikerült a kapuba találniuk, az első félidő utolsó két percével együtt 12 perces volt a gólcsend részükről, míg a szegediek ugyanennyi idő alatt 12-szer zörgették meg a hálót. Ez elég is volt a magabiztos sikerhez, s bár innentől kezdve nagyjából kiegyenlítettek voltak a gólviszonyok, végül tizenöttel nyerte meg a találkozót a Szeged. A 16. kövesdi gólt az első felnőtt mérkőzésén lehetőséget kapó Sárosi Balázs szerezte hétméteresből, a serdülő korú játékos még egy büntetőt dobhatott később, de azt Sego hárította.


Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője: - Gratulálok a Mezőkövesdnek, mert hatvan percig harcolt ellenünk. Jól játszottak a Csurgó ellen, jó munka folyik náluk, aminek az eredménye is meglesz. Nekünk fontos volt, hogy azok kapjanak szerepet kezdésként, akik nem játszottak sokat a hétvégén, akik pedig igen, azok pihenhessenek. Játszaniuk kell azoknak is, akik még nem illeszkedtek be a rendszerbe. Későn kezdtünk el kézilabdázni a vasárnapi meccs és az utazás után ma, de végigcsináltuk a meccset. A második félidő elején eldöntöttük a két pont sorsát, amikor jó iramban nagyobb különbséget tettünk az eredményjelzőre. Próbálunk mindenkinek lehetőséget adni, örülök neki, hogy Tóth Józsi és Sunajko beállt és élt a lehetőségével. Sok munka vár még ránk.

Tóth József, a MOL-PICK Szeged játékosa: - Volt bennem drukk, az első pár támadásban izgultam, még a kezem is remegett. Ahogy Juan Carlos Pastor szokta mondani, lépésről lépésre kell haladnom nekem is.

Buday Dániel, a Mezőkövesd vezetőedzője: - Gratulálok a Szegednek a sikerhez. Kevesen vagyunk, szombaton fontos rangadónk volt a Budakalász ellen. Nem akartunk bunkerkézilabdát játszani, az első félidőben jók voltunk, sok olyan dolgot láttam, amire építhetünk. A második félidő elején bennmaradtunk az öltözőben, mert feljebb kapcsolt a MOL-PICK Szeged. Ilyen komoly játékosok ellen tanulhatnak rengeteget a fiatalok, örülök, hogy a 15 éves, serdülő Sárosi Balázs is betalált a kapuba. A hétvégén ezzel a csapattal, ebben a közegben jó esélye van a Nantes ellen a PICK-nek. Idény eleje van, egyre jobban játszik majd a Szeged és bárkit legyőzhet.

Zelei Botond, a Mezőkövesd játékosa: - Mindig nehéz egy ilyen jó csapat ellen pályára lépni, pláne úgy, hogy fiatal, rutintalan együttes vagyunk még. Nyomokban visszakapta az edzőnk azt, amit gyakorlunk, de utána felőrölt bennünket a Szeged. Gratulálok nekik, bízom benne, hogy segítettük a felkészülésüket.

delmagyar.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila