Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Idén is latyakban futottak

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Február végén rendezték a szokásos Latyakfutást Bogács, Cserépfalu és Bükkzsérc között.


Galéria a képre kattintva nyílik

Idén százan érkeztek az ország minden tájáról, hogy részt vegyenek a latyakfutáson. A rendezvény ismét rászolgált nevére, hiszen sárban futottak a versenyzők. A legjobb Csécsei Zoltán például Marcaliból érkezett, s egy órán belül teljesítette a távot.
- Ez lényegében levezetés volt, hiszen ultra távokat, negyven kilométer felettieket szoktam futni. Idén már hat maratonit futottam le. Interneten találtam a versenyt, s megtetszett a neve, s szeretek is terepen futni. Nem volt túl jó a pálya, kerülgetni kellett a pocsolyákat, de ez kis ügyességgel sikerült. GOndot okozott, hogy nem ment előttem senki, így magamnak kellett kitalálni, merre kell menni. Szintes, technikás volt a pálya, ennek ellenére, ha a második helyezett jobban rám jön, mentem volna jobb időt is - mondta el a győztes. Hozzátette, idén öt 12 órás futás, 2 ironmane és egy 24 órás kerékpározás szerepel a tervei közt, valamint néhány rövidebb, maratoni, félmaratoni verseny.
Az ózdi Ihász veronika a hölgyek közt lett a legjobb, az Ózdi Teknőc Egyesületben három éve sportol, ma már azért, mert megszerette a futást.
- Először voltam itt, méghozzá csapattársaim javaslatára, akik tavaly már voltak a versenyen, s azért is, mert viszonylag közel van. Jó volt, szép volt a táj. Ózdon is főleg a környező hegyekben futok, ott is gyönyörű a táj. Az időeredményemmel nem vagyok túl elégedett, jobbat szeretnék ennél.  Végigfutottam a telet, március végén és ősszel maratont futok, s az ózdi hegyi futáson is részt veszek - osztotta meg tapasztalatait és elképzeléseit Ihász veronika.
A legjobb kövesdi Takács András lett, aki harmadik helyen végzett. Szerinte a pálya megfelelő volt, s ideje a megfázásához képest jó. Mint mondta, már öregszik, az egészség megőrzése miatt fut inkább, de a fiatalokat mindig jó lehagyni, most is az volt.
- Idén a szokásos versenyeken veszünk részt a METRI-vel. Vannak köztünk most is fiatalok, de kevesen, hiszen kemény sport lévén ez nem motiválja a gyerekeket. Nehéz őket kemény munkára fogni, nem egy leányálom a futás, sokszor lélekölő nekik róni a kilométereket - fejtette ki Takács.
Bajzát László, a verseny szervezője idén is inkább a szervező munkára összpontosít már, bár vesz részt úszásokon is. januárban Egyiptomba szervezett úszást, nyárra Máltára szeretne összehozni egy csapatot. A szokásos versenyein, így a Balaton átúszáson igyekszik ott lenni, s öregbíteni a város hírnevét.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila